onsdag 10. april 2024

Omfattende lovbrudd i barnevernet i Bodø

Bodøposten.no.
Helsetilsynet publiserte i desember 2023 en rapport om Barneverntjenesten for Bodø, Gildeskål, Hamarøy, Rødøy, Røst, Steigen og Værøy som konkluderte med omfattende lovbrudd og fristbrudd. Rapporten kom etter et tilsyn med barnevernets virksomhet

NRK Nordland publiserte i desember 2023 nyheten om at Statsforvalteren i Nordland også fant omfattende lovbrudd etter tilsyn av barneverntjenesten for Bodø, Gildeskål, Hamarøy, Rødøy, Røst, Steigen, Værøy og Tromsø kommune.

Ranaposten.no publiserte nyheten om alvorlige lovbrudd i barnevernet i Bodø. Og Bodøposten.no publiserte nyheten om at barnevernet i Bodø ikke engang vet hvor mange barn de har tatt omsorgen for.

Avisa Nordland rapporterte i januar 2024 at det er er en kritisk situasjon for barnevernstjenesten med ansvar for Bodø, Gildeskål, Hamarøy, Rødøy, Røst, Steigen og Værøy.

Bodøposten.no publiserte nyheten om lovbrudd og krise i barnevernet i Bodø. For eksempel mangler hele 125 barn i Bodø, Steigen, Værøy, Røst, Gildeskål, Hamarøy og Rødøy saksbehandler! Videre er det hele 71 prosent fristoverskridelser.

I februar innrømmet konstituert barnevernleder Mary Iren Brattøy ovenfor lokalavisen Bodø Nu at det var store utfordringer i barnevernet i Bodø.

StoppBarnevernet.com har også en artikkel om barnevernet i Bodø her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar