lørdag 30. juli 2022

Advokat til heving av boligkjøp

Advokat til heving av boligkjøp.
En bolig er det mest kostbare men kjøper i løpet av livet, ofte kjøper man flere boliger, og av og til kan det bli problemer med boligkjøpet. Det kan være mindre mangler med boligen, som for eksempel vannlekasje. Og noen ganger kan manglene være alvorlige, og så alvorlige eller store at man må heve boligkjøpet.

Et krav om heving av boligkjøp betyr at kontrakten ønskes annullert. Det som eventuelt er avgitt skal leveres tilbake. Det betyr at kjøperen får tilbake pengene sine og at eiendomsretten til boligen tilbakeføres selgeren. Det er imidlertid en høy terskel for å heve boligkjøp. Les mer om heving av boligkjøp her.

Avgjørende for om det er en mangler er også hva selger har gitt kjøper inntrykk av. Dersom selger eller eiendomsmegler gir opplysninger om eiendommen som er feilaktige, går det klart i retning av mangel. Det omfatter både det som er sagt, og det som fremkommer av dokumenter som tilstandsrapport, salgsoppgave og øvrig markedsføringsmateriale.

Når du skal heve et boligkjøp trenger du ofte en advokat, da lønner det seg å bruk et advokatfirma som er spesialister på eiendomsrett. Advkatfirmaet Møller er eksperter på eiendomsrett og boligkjøperforsikring, dessuten er de landsdekkende og gir en gratis evaluering av saken din, les mer om dette her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar