mandag 12. september 2022

Elsykkel butikker

Elsykkel butikk.
Det er mange nye trender innen personlig transport, tenk bare på Segway og enhjulinger som har blitt populære. Samme med elsparkesykler, elbiler og sist men ikke minst elsykler. Felles for alle disse nye fremkomstmidlene for personlig transport er jo at de går på strøm.

Strøm har vært billig i Norge i årtier, selv om strømprisen for mange kan være dyrere til tider enn tidligere, er det nok å forvente at strømprisene skal normalisere seg mer anstendige nivåer om ikke lenge. Mange bytter strømleverandør, bytter strømavtale eller bruker strømapper og lignende for å spare strøm.

Det finnes flere nettbutikker for elsykler, den største er nok E-wheels.no, som i det siste også har åpnet flere butikker rundt i landet. De har selvsagt en elsykkel butikk i Oslo, og det er nesten å forvente siden Oslo er landets største by. E-wheels har også en elsykkel butikk i Trondheim som er landets nest største by.

Dessuten finner du E-wheel elsykler i Bergen på Hordaland. Bergen er også en av de største byene i Norge.

For å finne mer informasjon om elsykler og elsparkesykler utvalg, modeller og priser sjekk nettsiden E-wheels.no for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar