lørdag 1. oktober 2022

Neatsvor robotstøvsuger som vasker

Robotstøvsuger som vasker.
Vi nordmenn har for alvor fått øynene opp for robotstøvsugere. Og årsakene til at forbrukere i Norge stadig oftere kjøper en robotstøvsuger enten til boligen eller hytta er mange. Robotstøvsugere er effektive, de er enkle, moderne og mange av dem er også rimelige.

De absolutt billigste modellene er kanskje ikke de mest effektive, men flere av toppmodellene har også avanserte funksjoner som styring via smarttelefon app og vasking med mopp.

Med travle dager og ønske om rene gulv med bekvemmelighet er det lett å skjønne hvorfor robotstøvsugere er så populære.

Et av de mest populære modellene er Neatsvor som er kåret til best i test en rekke ganger. Neatsvor er ikke den billigste på markedet men absolutt en av de mest anerkjente. Neatsvor har flere modeller og perisene og funksjonene varierer fra modell til modell.

De mest ettertraktede modellene er nok robotstøvsugere som vasker gulvet med mopp. Å vaske gulvet rent med mopp er nok den mest effektive mpten å få gulvet helt rent på, selvsagt blir gulvet rent med støvsuging, men vasking med mopp er sikkert best for de fleste, enten du har tregulv, laminat, parkett eller tarkett. Les mer om robotstøvsuger som vasker her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar